Whitepaper: Effective Returns Management

Kennisbank

Retourproducten zijn geen last, maar een kans. Een kans om inkomsten te genereren en de wereld duurzamer te maken!

 

Geretourneerde producten worden door retailers, fabrikanten, transporteurs en distributeurs vaak gezien als een enorme uitdaging, en genereren een minimale waarde of belanden op de afvalbelt. Wij zien retourproducten juist als een kans. Wil jij vandaag nog starten met het op een slimme manier verwerken van deze retourproducten, of wil jij jouw bestaande retourmanagementproces verbeteren? Op zo’n een manier dat het inkomsten genereert én een positieve impact heeft op het milieu? Dit whitepaper geeft je een overzicht van drie stappen die ervoor zullen zorgen dat jij jouw retourmanagementproces volledig onder controle krijgt.

Na het lezen van het whitepaper weet je:

 

  • Waarom het verwerken van geretourneerde producten zo belangrijk is geworden.
  • Wat de voordelen zijn van efficiënte verwerking van retourproducten.
  • Wat de drie stappen zijn die ervoor gaan zorgen dat jij voortaan inkomsten genereert uit retourproducten.

 

Download het gratis Effective Returns Management Whitepaper.

Vertel ons wie je bent, dan sturen wij het Whitepaper naar je toe.


Heb je een concrete vraag, of wil je graag persoonlijk advies?

Neem gerust contact op met Oliver!

Oliver Lauterwein

Chief Commercial Officer Expansion

Contact Oliver

Gerelateerd nieuws

Wat is wipen?

Kennisbank

Wil je laptops, PC’s, tablets, telefoons doorverkopen, dan moet je de data wipen. Data exposure kan immers fataal zijn. Noch de oude noch de nieuwe eigenaar wil een apparaat waarop data achterbleef. En dus hoort het wipen van gegevens net zo serieus als testen, graden en opnieuw aanbieden van retourartikelen bij de dagelijkse gang van [...]