BuyBay

Meet our team | Teamleider Steffi, over dromen, doelen en Disney

Meet our team

Recht door zee en doelgericht. Steffi, teamleider outbound in het warehouse in Wijchen, weet wat zij wil. Voor haarzelf en haar team. Werk en privé. “Een bucketlist heb ik niet. Als ik iets wil, dan doe ik het”.

Interieur stylist worden. Dat was haar meisjesdroom. “Ik was 16 jaar toen ik aan mijn opleiding tot stylist begon. Eenmaal afgestudeerd was er in mijn branche geen baan te vinden. Thuis zitten kan ik niet, dus ben ik in de KPN winkel gaan werken. Na 9 jaar wilde ik iets nieuws. De interesse in interieur styling was inmiddels gezakt, ik zocht een baan waarin ik echt kon aanpakken. Samenwerken met een jong, ambitieus team. Ik woon in Heteren en zag de vacature bij BuyBay. Dat is nu ruim 2,5 jaar geleden. Ik startte als grader. Daarna ging het heel snel; binnen 8 maanden was ik teamleider.”  

Een hecht team

Steffi geeft bij BuyBay leiding aan een team van 15 mensen. Samen zorgen zij voor een juiste registratie van alle producten die het warehouse in – en uitgaan. Steffi legt uit: “Alle goederen komen bij ons team binnen. Ze worden geteld en krijgen een code. Na het graden komen de producten terug, en zorgen wij dat alles goed de deur uitgaat.” Het team werkt samen toe naar deadlines. En dat is soms best wel aanpoten: “Je weet nooit hoeveel mensen zullen bestellen. Natuurlijk zijn er uitschieters. Rond Black Friday en Kerst is het een gekkenhuis. Maar uiteindelijk flikken we het als team altijd. En daar ben ik heel trots op.”

“Groter, sneller, beter”

Er is in 2,5 jaar tijd veel veranderd in het warehouse: ”Je kunt het je bijna niet voorstellen; zoveel groei en verandering. Niet alleen in het aantal orders, maar ook qua systemen, materialen, opslag en personeel. Alles wordt beter en sneller. Met mijn team wil ik elke dag verbeteren. Elkaar helpen is belangrijk, ownership pakken belangrijker. Als mensen er zelf niet uitkomen komen ze bij mij, en dat is maar goed ook. Anders heb ik hier niks meer te doen!” lacht Steffi.  

“Niks moet, alles mag”

En wat doet ze als ze niet aan het knallen is in het warehouse? “Relaxen. Precies doen waar ik zelf zin in heb. Lekker met vriendinnen afspreken, terrasjes pakken, uit eten. Het goede leven, zeg maar. En als het regent lekker naar de bioscoop. Een Disney film dan het liefst. De Kleine Zeemeermin, dat is mijn alltime favorite!” 

En ja, zo nu en dan online shoppen. Maar je betrapt Steffi niet op een impulsaankoop: “Voordat ik iets bestel, doe ik altijd grondig onderzoek. Nee, iets retourneren, dat doe ik niet. Maar kennelijk ben ik een uitstervend soort, ha ha! Ik loop nog steeds vol verbazing door het warehouse: zoveel spullen”.

 

Ben jij ook een echte aanpakker en wil je onderdeel zijn van een innovatieve scale-up? Word Steffi’s nieuwe collega! Bekijk hier onze vacatures.

Meer weten over BuyBay?

Neem dan contact op met Suzanne!

Suzanne Gillot

HR Manager

Contact Suzanne

Gerelateerd nieuws

Meet our team | Product Developer Jesse, the link between business and IT

BuyBay’s driving force behind Product Development, Jesse, connects business and IT by answering the question “what to develop next?” He started out as a student happy to take on a sideline for 2 days a week during his final year of college. Back then, BuyBay was in the early stages of mapping the returns problem. [...]