Steffi
Nieuws

Meet our team | Teamleider Steffi, over dromen, doelen en Disney

Recht door zee en doelgericht. Steffi, teamleider outbound in het warehouse in Wijchen, weet wat zij wil. Voor haarzelf en haar team. Werk en privé. “Een bucketlist heb ik niet. Als ik iets wil, dan doe ik het”.

Interieur stylist worden. Dat was haar meisjesdroom. “Ik was 16 jaar toen ik aan mijn opleiding tot stylist begon. Eenmaal afgestudeerd was er in mijn branche geen baan te vinden. Thuis zitten kan ik niet, dus ben ik in de KPN winkel gaan werken. Na 9 jaar wilde ik iets nieuws. De interesse in interieur styling was inmiddels gezakt, ik zocht een baan waarin ik echt kon aanpakken. Samenwerken met een jong, ambitieus team. Ik woon in Heteren en zag de vacature bij BuyBay. Dat is nu ruim 2,5 jaar geleden. Ik startte als grader. Daarna ging het heel snel; binnen 8 maanden was ik teamleider.”  

Een hecht team

Steffi geeft bij BuyBay leiding aan een team van 15 mensen. Samen zorgen zij voor een juiste registratie van alle producten die het warehouse in – en uitgaan. Steffi legt uit: “Alle goederen komen bij ons team binnen. Ze worden geteld en krijgen een code. Na het graden komen de producten terug, en zorgen wij dat alles goed de deur uitgaat.” Het team werkt samen toe naar deadlines. En dat is soms best wel aanpoten: “Je weet nooit hoeveel mensen zullen bestellen. Natuurlijk zijn er uitschieters. Rond Black Friday en Kerst is het een gekkenhuis. Maar uiteindelijk flikken we het als team altijd. En daar ben ik heel trots op.”

“Groter, sneller, beter”

Er is in 2,5 jaar tijd veel veranderd in het warehouse: ”Je kunt het je bijna niet voorstellen; zoveel groei en verandering. Niet alleen in het aantal orders, maar ook qua systemen, materialen, opslag en personeel. Alles wordt beter en sneller. Met mijn team wil ik elke dag verbeteren. Elkaar helpen is belangrijk, ownership pakken belangrijker. Als mensen er zelf niet uitkomen komen ze bij mij, en dat is maar goed ook. Anders heb ik hier niks meer te doen!” lacht Steffi.

Niks moet, alles mag

En wat doet ze als ze niet aan het knallen is in het warehouse? “Relaxen. Precies doen waar ik zelf zin in heb. Lekker met vriendinnen afspreken, terrasjes pakken, uit eten. Het goede leven, zeg maar. En als het regent lekker naar de bioscoop. Een Disney film dan het liefst. De Kleine Zeemeermin, dat is mijn alltime favorite!” 

En ja, zo nu en dan online shoppen. Maar je betrapt Steffi niet op een impulsaankoop: “Voordat ik iets bestel, doe ik altijd grondig onderzoek. Nee, iets retourneren, dat doe ik niet. Maar kennelijk ben ik een uitstervend soort, ha ha! Ik loop nog steeds vol verbazing door het warehouse: zoveel spullen”.

Gerelateerde artikelen

  1. BuyBay

    Retourenbeheer in de online detailhandel op de proef gesteld

    Retourzendingen blijven dan ook een van de grootste "winstverslinders" in de e-handel. BuyBay bekijkt waarom retourprocessen een belangrijke rol zullen spelen in de bedrijfsstrategie van e-commercebedrijven in 2023 en welke nieuwe opties deze zouden kunnen nemen.

  2. MicrosoftTeams-image (2)

    BuyBay gaat partners ondersteunen met een in-house SaaS oplossing om retourenbeheer duurzamer en winstgevender te maken

    Amsterdam/Keulen, 29 november 2022 – Met Black Friday is het piekseizoen in e-commerce begonnen, en de gedachte aan de retouren van het komende kerstseizoen baart veel zorgen. Met jaarlijkse kosten die oplopen in de miljoenen, blijft de kwestie van optimaal retourenbeheer een probleem voor online retailers.

  3. _MG_5071 (final version)(1) (002)

    BuyBay kondigt Machiel Tiddens aan als nieuwe CEO

    Graag stellen wij je voor aan onze nieuwe Chief Executive Officer, Machiel Tiddens. Met zijn ruime leiderschapservaring en zijn diepgaande kennis van de e-commerce industrie komt hij ons MT Team en de BuyBay Family versterken.