A smile in return

Algemeen
Bestellen en ontvangen
Bezorgen en afhalen
Retourneren en garantie
Geen vragen gevonden

Heb ik garantie op mijn product?

Ja. Het product is zo goed als nieuw, echter koop je het bij ons als een tweedehands product. De garantie zal dus niet zo lang zijn als bij een gloednieuw product.

Binnen hoeveel tijd kan ik retourneren?

Wij bieden een herroepingstermijn van 30 dagen.

Kan ik een product omruilen?

Wij werken met retourartikelen en dus unieke producten. Het is daarom niet mogelijk om een product om te ruilen of een vervangend artikel te sturen. Het is wel mogelijk een product retour te sturen voor een terugbetaling en een nieuwe bestelling te plaatsen.

Hoe kan ik retourneren?

Je kunt je product retour melden via jouw account op het betreffende verkoopkanaal. Je ontvangt dan een gratis retourlabel waarmee je je product kosteloos kunt terug sturen.

Hoe lang geldt de garantie op mijn product?

Wij bieden 6 maanden garantie op dit product. Neem contact op via ons contractformulier in geval van schade en/of een defect aan het product. 

Het merk is daarnaast wettelijk verplicht om garantie te geven op het product. De duur van de garantie is bij hen op te vragen met behulp van het serienummer dat op het product vermeld staat. Het is niet mogelijk dit serienummer te verstrekken voor de aankoop van een product in verband met fraudegevoeligheid. Contact opnemen met het merk is over het algemeen de snelste oplossing in het geval van een garantiekwestie.

Wat kan ik doen als mijn product beschadigd of defect is?

Neem contact op met ons  Customer Service team via het contactformulier of via jouw account op het betreffende verkoopkanaal. Samen zoeken wij naar een oplossing.

Wat kan ik doen als mijn product incompleet geleverd is?

Neem contact op met ons Customer Service team via het contactformulier of via jouw account op het betreffende verkoopkanaal. Samen zoeken wij naar een oplossing.

Hoe snel word ik terugbetaald na retourneren?

Na ontvangst van het product in ons magazijn, vindt de terugbetaling binnen 5 werkdagen plaats. 

Hoe ontvang ik mijn terugbetaling?

De terugbetaling geschiedt op dezelfde manier als de oorspronkelijke betaling. Indien een betaling via Ideal is gedaan, wordt er via Ideal terugbetaald. Heeft de betaling via PayPal plaatsgevonden, wordt er via PayPal terugbetaald.

Wordt een bestelling gratis bezorgd?

Ja, alle bestellingen worden gratis bezorgd.

Kan ik een bestelling afhalen?

Het is helaas niet mogelijk om bestellingen bij ons af te halen.

Wie bezorgt mijn bestelling?

Alle reguliere bestellingen worden bezorgd door DPD (Europa) of PostNL (Benelux). Grote artikelen worden bezorgd door Dynalogic (NL/BE).

Is het mogelijk om een bestelling via een express verzending te versturen?

Helaas is dat niet mogelijk.

Wat zijn de levertijden?

In de Benelux bezorgen we binnen 1 werkdag als je voor 15.00 uur besteld. Bestel je na vrijdag 15:00 uur, dan wordt de bestelling dinsdag geleverd. 

Kan ik kiezen op welke dag mijn bestelling geleverd wordt?

Het is helaas niet mogelijk om zelf het levermoment te bepalen.

Kan ik een bestelling laten bezorgen op een postbusadres?

Het is helaas niet mogelijk om een bestelling op een postbusadres te laten bezorgen.

Wat is een Track & Trace code?

Met een Track & Trace code markeren we een bestelling. Zo kun jij zien wanneer de bezorger langskomt. Ook geldt het als verzendbewijs. 

Ik vind mijn bestelling niet via de Track & Trace code.

Een Track & Trace code is beschikbaar vanaf de dag na de bestelling.

Ik heb mijn bestelling niet ontvangen.

Neem contact op met ons Customer Service team via het contactformulier of via jouw account op het betreffende verkoopkanaal. Samen zoeken wij naar een oplossing.

In welke landen bezorgen jullie grote producten?

Grote producten worden alleen bezorgd in Nederland en België.

Hoe worden grote producten bezorgd?

Grote producten worden op doordeweekse dagen bezorgd met Dynalogic. De levertijd is 1 werkdag. Er wordt geleverd tussen 08:00 – 22:00 uur. Het is helaas niet mogelijk om het eerste bezorg moment zelf te kiezen. Met de track & trace code kan het product worden gevolgd. De levering van grote apparaten betreft een drempel service. Het zal dus bij de voordeur geleverd worden.

Wat gebeurt er als ik niet thuis ben tijdens de bezorging van een groot product?

Dynalogic neemt contact op om een afspraak in te plannen voor een tweede bezorgmoment op een doordeweekse dag naar eigen keuze.

Nemen jullie mijn oude apparaat mee?

Het oude apparaat kan meegenomen worden wanneer deze bij de voordeur, ingepakt klaar staat voor de chauffeur.

Waar kan ik jullie producten bekijken?

Je kunt onze producten bekijken via de volgende verkoopkanalen:

Bol.com

eBay

Blokker

Daarnaast verkopen wij producten via BVA Veilingen en Amazon.

Hoe kan ik jullie producten bestellen?

Je kunt onze producten bestellen via de volgende verkoopkanalen:

Bol.com https://www.bol.com/nl/w/algemeen/buybay-retourkansjes/916223

eBay: https://www.ebay.nl/str/buybayreturndeals

Blokker: https://www.blokker.nl/r/retourkansjes

 

Kan ik de bestelling die ik geplaatst heb nog annuleren?

Na bestelling is het niet meer mogelijk de bestelling te annuleren. Indien je het product toch niet wenst te ontvangen, zijn er twee opties.

Optie 1: het pakket weigeren aan de deur en het vervolgens voor retourzending aanmelden bij het betreffende verkoopkanaal. Na ontvangst vindt de terugbetaling plaats.

Optie 2: indien het product niet voldoet kan het binnen 30 dagen na ontvangst voor retourzending worden aangemeld bij het betreffende verkoopkanaal. Geef het product dan af bij het postkantoor. Na ontvangst vindt de terugbetaling plaats.

Kan ik de bestelling die ik geplaatst heb nog wijzigen?

Het is helaas niet mogelijk om een bestelling achteraf te wijzigen.

Krijg ik een factuur bij mijn bestelling?

Omdat wij geloven in duurzaamheid, zal er geen papieren factuur en/of pakbon in de doos zitten. Zodra de bestelling is geleverd, kan er een factuur worden aangevraagd bij ons Customer Service team.

Kan ik meedoen aan cashback acties en overige acties van de fabrikant?

Het is niet mogelijk om na de aanschaf van retourproducten nog mee te doen aan cashback acties of overige acties vanuit de fabrikant.

Wat voor soort producten verkopen jullie?

Wij geven retouren een tweede leven: het product is vaak alleen even uit de verpakking geweest, heeft lichte gebruikssporen of is om een andere reden niet meer helemaal nieuw. Daarbij geven we altijd aan wat de huidige staat van het product is en bij gebruikssporen of beschadigingen maken we hier altijd melding van, zodat je precies weten wat je koopt. Al onze producten worden getest en waar nodig geherprogrammeerd.

Wat is de reden dat het product geretourneerd is?

Er wordt niet geregistreerd of het een overstock, showroom – of geretourneerd product is. Wij weten niet wat de leeftijd – of de eventuele reden van retour van een product is. 

Kan ik foto’s zien van de producten?

Wij maken additionele foto’s van onze producten indien er zichtbare beschadigingen zijn. Het is mogelijk deze foto’s op te vragen bij ons Customer Service Team via ons contactformulier.

Kan ik een bod doen op jullie producten?

Omdat wij onze producten al tegen een gereduceerde prijs aanbieden, is het niet mogelijk te onderhandelen over de prijs of om biedingen te doen.

Wordt een bestelling in 1 x bezorgd?

Als het kan wel. Want door een bestelling in 1x te verzenden, verkleinen we onze impact op het milieu.

Stel je vraag via onderstaand formulier. We komen er zo snel mogelijk bij je op terug.