A smile in return

Wij zijn BuyBay

een Tech bedrijf dat e-tailers, fabrikanten en distributeurs helpt hun retourproducten te verkopen aan nieuwe eigenaren. Dat doen we met, door onszelf ontwikkelde, slimme software. Deze software zorgt voor een optimale match met kopers en voor een soepele herdistributie met een optimaal rendement voor alle partners.

Zo geven we teruggestuurde producten een tweede leven, maken we alle betrokkenen maximaal blij en wordt de wereld een beetje duurzamer.

Ofwel: A smile in return.

Waardevermeerdering

Wij zijn uw partner als het gaat om het matchen van product en koper. O.a. dankzij machine-learning en complexe algoritmes worden de retourrendementen steeds beter. Het is pure waardevermeerdering.

Voor het milieu, voor bedrijven en voor consumenten. We groeien dan ook als kool. Bijna net zo hard als die enorme hoeveelheid waardevolle retourproducten die we bestrijden.

Dag verspilling

Ons doel? Herwaardering van spullen waaraan (vrijwel) niets mankeert en reductie van verspilling. Daarbij creëren we zo soepel mogelijk zo veel mogelijk meerwaarde voor fabrikanten en retailers in heel Europa en daarbuiten.

U bepaalt wanneer en wat er met uw product mag gebeuren. Wij en onze software vormen daarbij de volstrekt open en transparante basis.

Hoe wij dat doen

BuyBay Insights

Reken op 100% inzicht. Het waarom van de retouren, hun oorsprong, de originele waarde, de nieuwe waarde, de omzet, enz. U heeft  alle inzichten die u nodig heeft om de retouren 24/7 optimaal te managen. Kortom: u bent in control.

BuyBay Plazas

Zie via ons BuyBay dashboard alle verkoop-kansen van elke retour in het immense Europese verkoopnetwerk. U bepaalt daarbij het verkoopplan, u bent in control. Het resultaat: maximale support, recovery en rendement en minimale verspilling.

BuyBay Services

We regelen (desgewenst) het hele logistieke proces; van inname tot grading, van opslag tot distributie, van verkoop tot customer support. Een soepele service, die we u met plezier uit handen nemen. Net zo compleet als u dat wilt.

Het BuyBay Dashboard. Onze motor.

Wij willen zo snel mogelijk een nieuwe koper vinden voor uw retourproducten. Daar gebruiken wij ons dashboard voor. Hoe dat precies in zijn werk gaat kunt u zien in het onderstaande filmpje.

 

 

 

Blije partners

"BuyBay biedt een unieke oplossing voor het verkopen van restpartijen en retouren. Op deze manier zijn de opbrengsten van deze artikelen dusdanig hoger dan dit voorheen was met klassieke opkopers."

Ernst Gerolt - Blokker

"Met BuyBay als partner heeft Acer, in het kader van duurzaamheid, een mogelijkheid gecreëerd tot hergebruik van haar producten, welke een bijdrage levert aan de reductie van milieu-effecten."

Sjoerd van der Noen - Acer

Onze partners

Kennisbank

Op BuyBay's kennisbank delen wij onze kennis over het, op een slimme manier, verwerken van retourproducten en restvoorraad. Op zo'n manier dat het inkomsten genereert én een positieve impact heeft op het milieu. Je vindt hier interessante artikelen, documentatie en informatie die je op weg helpen naar het genereren van maximale opbrengsten. Zie geretourneerde producten niet als een last, maar als een kans.

Lees je slim!

Ook partner worden van BuyBay?

Graag! Neem contact op met Laurens voor meer informatie

Laurens Wijkstra

Sales & Account Director

Contact Laurens