Nieuws

Weten wat ons bezighoudt?

Check hier het laatste BuyBay-nieuws.

  1. Pak an Doen

    BuyBay te zien in aflevering 55 van “Pak an doen”

    Januari is traditiegetrouw "retourenmaand" - vele Sint & Kerstcadeaus worden dan teruggestuurd. Wij verlengen de levensduur van deze producten, gaan verspilling tegen en maken consumenten blij met een net zo goed alternatief. Hoe wij dat doen? In het programma "Pak an doen" van NHMedia, leggen wij het uit!

  2. Warehouse

    Persbericht: BuyBay en BCC slaan handen ineen voor duurzaam retourmanagement

    Elektronicaspeciaalzaak BCC besteedt vanaf heden hun retourmanagement uit aan specialist BuyBay. BuyBay verwerkt geretourneerde artikelen die niet helemaal nieuw meer zijn, en geeft deze producten een tweede leven. BuyBay’s aanpak past perfect bij de doelstelling van BCC om afvalverspilling tegen te gaan.

  3. _MG_5071 (final version)(1) (002)

    BuyBay kondigt Machiel Tiddens aan als nieuwe CEO

    Graag stellen wij je voor aan onze nieuwe Chief Executive Officer, Machiel Tiddens. Met zijn ruime leiderschapservaring en zijn diepgaande kennis van de e-commerce industrie komt hij ons MT Team en de BuyBay Family versterken.

  4. MicrosoftTeams-image (2)

    BuyBay gaat partners ondersteunen met een in-house SaaS oplossing om retourenbeheer duurzamer en winstgevender te maken

    Amsterdam/Keulen, 29 november 2022 – Met Black Friday is het piekseizoen in e-commerce begonnen, en de gedachte aan de retouren van het komende kerstseizoen baart veel zorgen. Met jaarlijkse kosten die oplopen in de miljoenen, blijft de kwestie van optimaal retourenbeheer een probleem voor online retailers.

  5. BuyBay

    Retourenbeheer in de online detailhandel op de proef gesteld

    Retourzendingen blijven dan ook een van de grootste "winstverslinders" in de e-handel. BuyBay bekijkt waarom retourprocessen een belangrijke rol zullen spelen in de bedrijfsstrategie van e-commercebedrijven in 2023 en welke nieuwe opties deze zouden kunnen nemen.

  6. FD Gazellen 2021

    BuyBay is uitgeroepen tot een FD Gazelle 2021!

    BuyBay is uitgeroepen tot een FD Gazelle! Deze titel wordt door Het Financieele Dagblad toegekend aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Wij zijn trots op de groei die wij als bedrijf hebben doorgemaakt!

  7. HR Manager Annemarieke

    Dag van de Duurzaamheid – HR Manager Annemarieke geeft tips over duurzame keuzes op kantoor

    Wij geloven dat bedrijven en organisaties een grote bijdrage kunnen leveren aan het verduurzamen van de wereld. Op de Dag van de Duurzaamheid geeft onze HR Manager Annemarieke tips voor duurzame keuzes op kantoor. Of je er al mee bezig bent - of juist net mee wilt gaan beginnen - deze praktische tips zijn voor ieder bedrijf relevant!

  8. IMG_8802

    Grote rapportage over BuyBay in het Belgische Nieuwsblad

    Het Belgische Nieuwsblad heeft recentelijk een groot artikel geschreven over BuyBay. Wat gebeurt er met pakketjes die worden teruggestuurd, en wat is de impact hiervan is op de nieuwe verkoopprijs? Lees het hier.

  9. Our warehouse

    Waardeverlies op zijn retour: hoe BuyBay verspilling tegengaat

    In dit interview met CLIC (City Logistics Innovation Campus) legt BuyBay's woordvoerder Daphne Pijnappel uit hoe retourenbeheer zowel duurzaam als winstgevend kan zijn.

  10. Return Management process

    Persbericht: BuyBay geeft ook in België teruggestuurde producten een tweede leven

    Retourspecialist BuyBay zorgt er voortaan ook in België voor dat retourproducten – online aangekochte goederen die door de consument worden teruggestuurd naar de webwinkel – een tweede leven krijgen. BuyBay werkt momenteel al samen met Unigro & bol.com.

  11. Arie

    BuyBay voert innovatieve strijd tegen stroom aan retouren

    Onze CEO Arie Kuiper is geïnterviewd door Adformatie. Lees meer over zijn visie op innovatie, zero-waste e-commerce, en de Europese ambities van BuyBay.

  12. Beluga Auctions

    Persbericht: Retourspecialist BuyBay lanceert nieuw veilingplatform “Beluga Auctions”, voor doorverkoop van restanten en overtollige voorraad

    Vandaag lanceert BuyBay officieel hun B2B veilingplatform Beluga Auctions. Het platform brengt verandering in de traditionele handel in consumentengoederen en restpartijen. Waar restvoorraden vaak lastig te verkopen zijn, zorgt Beluga voor transparantie, snelheid en winstgevendheid.

  13. Warehouse

    BuyBay verscheen in Het Financieele Dagblad “Kijken, kopen, houden”

    Januari is als gebruikelijk retourenmaand na de feestdagen in december. Door corona komen hier naar verwachting nog extra pakketjes bovenop.

  14. BIG Innovation Awards

    Retourspecialist BuyBay wint 2021 BIG Innovation Award

    BuyBay is uitgeroepen tot één van de winnaars van de 2021 BIG Innovation Awards. De award erkent organisaties die innovatieve oplossingen leveren aan de maatschappij.

  15. Business Innovation Manager Andreea

    Meet our team | Business Innovation Manager Andreea in developing BuyBay’s new platform

    Andreea is BuyBay’s go-to person when it comes to developing projects that push forward the company’s mission of promoting sustainability in the retail industry.

  16. Our warehouse

    Persbericht: Retouren topdrukte bij webwinkeliers na verkooppiek in december

    BuyBay heeft zijn capaciteit flink uitgebreid om de toestroom aan retourpakketten in januari op te kunnen vangen. De drukte voor webwinkeliers is namelijk nog lang niet voorbij. Door de sterke toename in online bestellingen door corona, is de stroom aan retouren dit jaar nóg groter.

  17. ECL social – selected speaker 1200x628px (11)

    Kijktip: BuyBay’s CEO Arie Kuiper over Zero-Waste E-commerce bij Emerce E-commerce Live

    Hoe kan je het retourenprobleem ombuigen naar een strategisch voordeel? Onze CEO Arie Kuiper sprak tijdens E-commerce Live over hoe het mogelijk is om het retourenprobleem op te lossen, en zo toe te werken naar Zero-Waste E-commerce. Een wereld waarin niks wordt vernietigd, maar producten zo veel mogelijk worden hergebruikt.

  18. Product Developer Jesse

    Meet our team | Product Developer Jesse, the link between business and IT

    BuyBay’s driving force behind Product Development, Jesse, connects business and IT by answering the question “what to develop next?”

  19. Teamlead Customer Service Kristel

    Meet our team | Teamlead Customer Service Kristel: “Our team is doing great working from home, our customers are happy!”

    Kristel runs our customer service team with great devotion. Now from home. Within a day she managed to successfully shift her 7 team members and their operation to working remotely.

  20. Tim

    Ontmoet Tim: strakke operaties, snelle beslissingen en slimmer werken

    Ontmoet Chief Operations Officer Tim, die je bijpraat over strakke operaties, snelle beslissingen en slimmer werken.

  21. Rutger

    Meet our team | CTO Rutger: “Techniek en mensen; ik houd van die combi.”

    Leer onze CTO Rutger kennen. Rutger begrijpt, bouwt en begeleidt techniek. Creatief, gedreven en met volle focus.

  22. Steffi

    Meet our team | Teamleider Steffi, over dromen, doelen en Disney

    Ontmoet Steffi, teamleider in ons warehouse in Wijchen. Zij zorgt samen met haar team voor de juiste registratie van producten die in -en uit het warehouse gaan.

  23. Vladimir

    Meet our team | Our Ruby on Rails developer Vladimir developing a better world

    Our Ruby on Rails developer Vladimir knows how to rise to the top. He develops the software we use in our warehouse.

  24. Wendy

    Meet our team | Alles onder controle met Wendy

    Ontmoet Wendy, financial in hart en nieren, over hoe ze de salarisadministratie en boekhouding goed onder controle houdt.

  25. Returns management

    Nederland Europees kampioen retourneren; we sturen steeds meer elektronica terug

    Het aantal retouren groeit nog altijd. Niet alleen in Nederland, ook in andere Europese landen werden afgelopen jaar meer online bestelde artikelen teruggestuurd. In Nederland ligt dit percentage zelfs al op 13% en is daarmee retouren-kampioen.

  26. Joleen

    Meet our team | Joleen, Customer Service heldin op sloffen

    Leer onze Customer Service agent Joleen kennen; over opmerkelijke verzoeken op de afdeling en Korean Fried Chicken.

  27. Jos

    Meet our team | Over Jos, de boordschutter die viel voor Ruby on Rails

    Ontmoet Ruby on Rails Developer Jos over hoe hij in het vak is gerold en bij BuyBay zijn draai helemaal heeft gevonden!