A smile in return

Over BuyBay

Dagelijks stoppen we 3,5 miljard artikelen in ons online winkelwagentje. Lekker makkelijk shoppen. Maar met nogal wat van die artikelen blijken we minder blij dan gedacht;
we sturen ze terug. Ongeschonden of met een klein krasje. Met alleen maar een kapotte verpakking of een deukje.

Maar hoe dan ook, vanaf dat moment zijn al die producten tweede keus. Een enorm aantal prachtige, begerenswaardige, waardevolle spullen dat ineens minder waard is. Eeuwig zonde. Daarom geven wij die producten nieuwe waarde en een tweede kans. We geven elke retourzending een zorgvuldige check. Slimme software zorgt vervolgens voor een match met een nieuwe koper.

Zo maken we iedereen blij, reduceren we verspilling en maken we
de wereld een stukje duurzamer.

Tweedekans

Wij geven retourproducten een 2e leven: het product is vaak alleen even uit de verpakking geweest, heeft lichte gebruikssporen of is om een andere reden niet meer helemaal nieuw. Wij geven altijd aan wat de huidige staat van het product is en bij gebruikssporen of beschadigingen maken we hier altijd melding van, zodat je precies weet waarom dit een tweedekans product is. Jij wilt geen nare verrassingen. Wij ook niet.

Mocht het product toch niet zijn wat je ervan verwachtte, dan lossen we het direct voor je op.

 

Snelle levering

Jouw product binnen enkele dagen in huis

Ruilen en retourneren

Altijd en binnen 14 dagen

Garantie

Standaard een garantie van 6 maanden

Geef producten een tweede kans

Bij BuyBay zagen we niet alleen een gat in de markt van retourproducten. We zagen ook het gat in de ozonlaag en zijn vastbesloten om een substantiële bijdrage te leveren aan een duurzamere samenleving.

Waarom zou je meteen een nieuw product kopen als er een minstens zo goed alternatief is? Door retourproducten niet meteen af te schrijven, maar een tweede kans te geven, zorgen we ervoor dat we het milieu veel minder belasten. We voorkomen hiermee onnodige verspilling van goede producten en dragen op die manier bij aan een meer circulaire economie. Beter voor ons nu al. Maar ook beter voor volgende generaties.

Wat klanten zeggen over BuyBay

"De snelle reactie en duidelijke mail van de verkoper. De snelle levering en heel goed ingepakt, het artikel was helemaal wat ik verwacht had."

Anke - uit Opwijk

"Er was inderdaad een kleine beschadiging, maar dit was perfect aangegeven en daardoor mooi wat geld kunnen besparen."

Wim - uit Amsterdam

"Alles perfect, snel geleverd, prima toetsenbord en muis, werkt perfect, goede prijs. Geleverd na één dag terwijl er stond dat het 3 dagen zou duren"

Mona - uit Almelo

Bij deze webshops vind je onze producten

Vraag over een product of levering?

Neem dan contact op met ons CS team

Customer Support Team

+31 (0)20 - 225 1850

Contact Customer Support