Arie Kuiper spreekt over Zero-Waste E-commerce tijdens Emerce Live

Kijktip: BuyBay’s CEO Arie Kuiper over Zero-Waste E-commerce bij Emerce E-commerce Live

In de media

Hoe kan een retourenprobleem een strategisch voordeel worden? Onze CEO Arie Kuiper sprak tijdens E-commerce Live over hoe het mogelijk is om het retourenprobleem op te lossen, en zo toe te werken naar Zero-Waste E-commerce. Een wereld waarin niks wordt vernietigd, maar producten zo veel mogelijk worden hergebruikt.

Virtueel congres op 2 november

Dit jaar was het een virtueel congres, maar normaal gesproken in de Beurs van Berlage: Emerce E-commerce Live is gericht op de nieuwste trends en ontwikkelingen binnen thema’s als fulfilment en logistiek, marktplaatsen en e-commerce strategie. Sprekers gaan met strategische sessies en praktijkcases dieper in op hoe brands en retailers hun positie kunnen verstevigen in een snel veranderend landschap.

Namens BuyBay heeft Arie uitgelegd hoe retailers, e-tailers en brands op een duurzame manier hun retourenprobleem kunnen oplossen. Met een positieve impact op de bottom-line en op de waarde van je merk als gevolg.

Heb je het gemist? Kijk dan hier de talk on demand terug.

Wil je op de hoogte blijven van waar wij bij BuyBay allemaal mee bezig zijn? Check dan het laatste nieuws op onze blog-pagina!

Meer weten over BuyBay?

Neem dan contact op met Laurens!

Laurens Wijkstra

Sales & Account Director

Contact Laurens

Gerelateerd nieuws

NRC NEXT over BuyBay

In de media

Door een combinatie van menselijke aandacht en slimme algoritmes verkoopt BuyBay een deel van de retourzendingen voor grote webwinkels als bol.com en Wehkamp en elektronicamerk Acer.