Bluepaper Returns on Returns

Bluepaper Returns on Returns: Hoe haal je zo veel mogelijk waarde uit retouren?

In de media

Deze o zo belangrijke vraag wordt beantwoord in een recent gepubliceerd Bluepaper, geschreven door de expertgroep Returns on Returns.

Returns on Returns is een initiatief van het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat en Thuiswinkel.org en is tot stand gekomen door het kennisnetwerk Shopping Tomorrow. De groep is in het leven geroepen om uit te zoeken wat er momenteel gebeurt met geretourneerde producten.

Returns on Returns bestaat uit professionals in de markt, waaronder onze eigen CEO Arie! De leden van de groep hebben onderzocht welke mogelijkheden er zijn om de waarde van retourproducten te behouden. Hun inzichten zijn gebundeld in het gelijknamige Bluepaper.

De ambitie is om het aantal geretourneerde producten dat opnieuw kan worden verkocht te verhogen, en het aantal producten dat nog te vaak wordt vernietigd, te verlagen. Beter voor het milieu, en beter voor ons!

Benieuwd naar hoe ieder van ons aan dit doel kan bijdragen? Download het bluepaper hier.

Wil je op de hoogte blijven van waar wij bij BuyBay allemaal mee bezig zijn? Check dan het laatste nieuws op onze blog-pagina!

Meer weten over BuyBay?

Neem contact op met Laurens!

Laurens Wijkstra

Sales & Account Director

Contact Laurens

Gerelateerd nieuws