HR-Manager BuyBay

Blokker in zee met BuyBay

BuyBay

Retailconcern Blokker heeft haar retourverwerking ondergebracht bij BuyBay. Na een tender won de Amsterdamse specialist alle online (blokker.nl) en offline (350+ winkels) activiteiten op het gebied van retourverwerking, waaronder verwerking, grading en herverkoop. Een overtuigende overwinning voor het snelgroeiende tech bedrijf, dat zich al tot marktleider ontpopte en nu haar belofte opnieuw waarmaakt door weer een grote partij aan zich te binden.

 

Prettig samenwerken en verspilling terugdringen

Teun Kraaij, Managing Director: “We zijn hartstikke blij met Blokker. Ook met hun motivatie om voor ons te kiezen: we scoorden hoog op transparantie, op de professionaliteit van onze operatie en op de prettige samenwerking. Waarden en expertises die wij zelf ook belangrijk vinden. Als hun partner kunnen we nu vol waardevermeerdering leveren in de match tussen de 160.000 en 200.000 producten per jaar en hun nieuwe kopers. En dringen we samen de verspilling terug.”

De grens over

BuyBay groeit en expandeert momenteel snel, binnen en buiten Nederland. Kraaij licht toe: “We hebben inmiddels miljoenen producten gerecycled. Door ons succes blijft dat aantal groeien. Onze ambitie is verspilling tegengaan en van BuyBay dé retouroplossing voor Europa maken.”

Meer weten over BuyBay?

Neem contact op met Laurens!

Laurens Wijkstra

Sales & Account Director

Contact Laurens

Gerelateerd nieuws

BuyBay lanceert volledig transparant partner dashboard

BuyBay

BuyBay heeft BuyBay Insights en BuyBay Plazas officieel gelanceerd in een nieuw partner dashboard. Dankzij deze lancering hebben partners van BuyBay nu 24 uur per dag inzicht in hun verkopen en kunnen zij desgewenst zelf bepalen hoe, waar en wanneer hun retouren worden verkocht.