KVK Top 100

BuyBay ook in KVK Innovatie Top 100 van 2019

In de media

BuyBay staat in de KVK Innovatie Top 100 van 2019, een overzicht van de meest innovatieve bedrijven uit het MKB Nederland. Een panel van innovatie-experts maakte de selectie uit meer dan 400 inzendingen. Zij beoordeelt de nominaties op impact voor de branche en samenleving, originaliteit, verkrijgbaarheid en gerealiseerde omzet en groeipotentie.

 

Producten een tweede kans

BuyBay reduceert sinds 2014 verspilling door teruggestuurde producten een tweede leven te geven bij een nieuwe eigenaar. De nieuwste innovatie is de FLUX matching tool: slimme software die zorgt voor een soepele herdistributie. Het zelflerende systeem houdt rekening met zaken als weer, maand, feestdagen, voorraad en de ontwikkeling van de nieuwprijs.Thijs Bosgoed, directeur BuyBay: “Innovatie zorgt voor groei. Daarom zullen wij altijd blijven ontwikkelen, veranderen en experimenteren.” 

Uitreiking

Op woensdag 25 september maakt de jury de exacte notering van elk bedrijf in de KVK Innovatie Top 100 bekend. Aan de titel is bewust geen prijs verbonden, de winnaar ontvangt een plaquette. De kracht van het initiatief is te laten zien waartoe het Nederlandse MKB in staat is.

Meer weten over de KVK Innovatie Top 100? Check het hier.

Meer weten over BuyBay?

Neem contact op met Laurens!

Laurens Wijkstra

Sales & Account Director

Contact Laurens

Gerelateerd nieuws