Teun Kraaij BuyBay Emerging Entrepreneur of The year

Nominatie Teun ‘EY Emerging Entrepreneur Of The Year 2019’

BuyBay

Teun is genomineerd voor de ‘EY Emerging Entrepreneur Of The Year 2019’ award. Samen met 11 andere ondernemers maakt hij kans op de felbegeerde ondernemersprijs van Nederland.

De prijs gaat naar de meest veelbelovende en innovatieve ondernemer met een bedrijf jonger dan 10 jaar. Teun werd onlangs ook al verkozen tot een van de Duurzame Jonge 100 van 2019.

De retouroplossing van Europa

Oplossingsgericht ondernemen met een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Dat is de kracht van Teun en BuyBay. Teun: “Onze ambitie is verspilling tegengaan en van BuyBay dé returns solution voor Europa maken. Met zelfontwikkelde IT-gedreven oplossingen op basis van algoritmes zorgen we voor een soepele redistributie van retourproducten met een optimaal rendement voor partners. We groeien en expanderen momenteel snel binnen Europa”.

Verkiezing

Op 4 september kiest een onafhankelijke jury de finalisten voor de award. Jan Kees de Jager is voorzitter van de jury. Onder de juryleden bevinden zich o.a. voormalige winnaars Jaap Korteweg (De Vegetarische Slager) en Michiel Muller (Picnic), bestuurders uit het bedrijfsleven en andere deskundigen. De bekendmaking van de winnaar is op 2 oktober 2019.

Op de hoogte blijven van de verkiezing? Houd dan ey.nl/eoy in de gaten!

 

Meer weten over BuyBay?

Neem dan contact op met Thijs.

Thijs Bosgoed

Founder & Managing Director

Contact Thijs
Wij maken gebruik van Cookies

Buybay.com gebruikt cookies en vergelijkbare technieken om het bezoeken van Buybay.com beter en persoonlijker te maken. Met cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Meer weten?