Duurzame Jonge 100

YES: Teun is een van de DJ100 – 2019

In de media

Teun is lekker bezig: hij is gekozen als één van de Duurzame Jonge 100 van 2019. Wij zijn trots!

De Duurzame Jonge 100 is een lijst van 100 jonge ondernemers, young professionals en studenten die aantonen dat een duurzame toekomst mogelijk is. Deze koplopers zijn een bron van inspiratie voor elkaar en voor de gevestigde orde! “Heel gaaf om onderdeel te zijn van zo’n indrukwekkende en creatieve groep innovatieve mensen die duurzaamheid realiseren. Er komt steeds meer aandacht voor de verwerking van online retouren. Dit boost onze ambitie om verder door te groeien en zo de verspilling tegen te gaan van de wereldwijd groeiende stroom retourproducten” aldus Teun.

Geen ranglijst

De lijst wordt sinds 2013 ieder jaar opgesteld door Sustainablemotion, een projectbureau voor duurzaamheid en innovatie gericht op jonge mensen. De DJ100 is nadrukkelijk geen ranglijst: het doel is samenwerken en elkaar versterken. Zo zorgen vernieuwende ondernemers met elkaar voor een betere wereld.

Meer weten over de DJ100? Check de website hier!

 

Meer weten over BuyBay?

Neem contact op met Laurens!

Laurens Wijkstra

Sales & Account Director

Contact Laurens

Gerelateerd nieuws

Nominatie Challenger50 2018

In de media

En jawel: we behoren tot de vijftig meest uitdagende, innovatieve, snelstgroeiende bedrijven van Nederland. Zegt Sprout. Sprout is hét platform voor investeerders en meest belovende startups en scale-ups.