Duurzame Jonge 100

YES: Teun is een van de DJ100 – 2019

BuyBay

Teun is lekker bezig: hij is gekozen als één van de Duurzame Jonge 100 van 2019. Wij zijn trots!

De Duurzame Jonge 100 is een lijst van 100 jonge ondernemers, young professionals en studenten die aantonen dat een duurzame toekomst mogelijk is. Deze koplopers zijn een bron van inspiratie voor elkaar en voor de gevestigde orde! “Heel gaaf om onderdeel te zijn van zo’n indrukwekkende en creatieve groep innovatieve mensen die duurzaamheid realiseren. Er komt steeds meer aandacht voor de verwerking van online retouren. Dit boost onze ambitie om verder door te groeien en zo de verspilling tegen te gaan van de wereldwijd groeiende stroom retourproducten” aldus Teun.

Geen ranglijst

De lijst wordt sinds 2013 ieder jaar opgesteld door Sustainablemotion, een projectbureau voor duurzaamheid en innovatie gericht op jonge mensen. De DJ100 is nadrukkelijk geen ranglijst: het doel is samenwerken en elkaar versterken. Zo zorgen vernieuwende ondernemers met elkaar voor een betere wereld.

Meer weten over de DJ100? Check de website hier!

 

Meer weten over BuyBay?

Neem contact op met Laurens!

Laurens Wijkstra

Sales & Account Director

Contact Laurens
Wij maken gebruik van Cookies

Buybay.com gebruikt cookies en vergelijkbare technieken om het bezoeken van Buybay.com beter en persoonlijker te maken. Met cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Meer weten?