What’s new?
Nou, JSON API bijvoorbeeld.

BuyBay

Onze software developers zitten niet stil. Resultaat? Een paar fijne systeemupdates om o.a. onze partners nóg beter te bedienen.

Moeiteloos retouren

Onlangs ontwikkelden wij een nieuwe Application Programming Interface. Deze nieuwe API geeft partners de mogelijkheid om de retouroplossing van BuyBay makkelijk te integreren met hun eigen systeem.

Onze partners melden verwachte retouren automatisch bij ons aan, waarna de consument het retourproduct direct naar BuyBay stuurt. Na ontvangst in ons warehouse, bevestigen wij de aanmelding. De zogenaamde JSON API heeft slechts een minimaal aantal verplichte velden, is makkelijk te lezen en is beveiligd voor iedere partner.

Resultaat:

  1. Volledig automatisch aanmelden van retourproducten.
  2. Consument stuurt het product direct naar BuyBay. Minder transportkosten en duurzamer!
  3. Partner heeft retouren niet in eigen warehouse, maar volgt producten wel via het BuyBay Dashboard.

Een perfecte match

Naast de ontwikkeling van de return API, ook de introductie van het category matching algoritme. Het algoritme zorgt voor de perfecte match tussen verschillende productcategorieën. Dit resulteert in slimmere routing binnen ons warehouse en een betere pricing voor ons pricing algoritme. Weer efficiënter in retouren!

Meer weten over BuyBay?

Neem dan contact op met Teun

Teun Kraaij

Managing Director

Contact Teun
Wij maken gebruik van Cookies

Buybay.com gebruikt cookies en vergelijkbare technieken om het bezoeken van Buybay.com beter en persoonlijker te maken. Met cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Meer weten?