Nominatie Challenger50 2018

BuyBay

 

En jawel: we behoren tot de vijftig meest uitdagende, innovatieve, snelstgroeiende bedrijven van Nederland. Zegt Sprout. Sprout is hét platform voor investeerders en meest belovende startups en scale-ups. Met als motivatie: vernieuwende ondernemers zorgen voor een betere wereld. Supertrots om nu tot deze illustere top 50 te behoren. Het boosts onze ambitie om door te developen, door te groeien en zo de verspilling tegen te gaan van de wereldwijd nog steeds groeiende stroom retourproducten. Thank you, Sprout, voor jullie nominatie Challenger50 2018.

Voor meer informatie over Challenger50 of Buybay

Neem contact op met Teun

Teun Kraaij

Managing Director

Contact Teun
Wij maken gebruik van Cookies

Buybay.com gebruikt cookies en vergelijkbare technieken om het bezoeken van Buybay.com beter en persoonlijker te maken. Met cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Meer weten?