Nominatie Challenger50 2018

In de media

En jawel: we behoren tot de vijftig meest uitdagende, innovatieve, snelstgroeiende bedrijven van Nederland. Zegt Sprout. Sprout is hét platform voor investeerders en meest belovende startups en scale-ups. Met als motivatie: vernieuwende ondernemers zorgen voor een betere wereld. Supertrots om nu tot deze illustere top 50 te behoren. Het boosts onze ambitie om door te developen, door te groeien en zo de verspilling tegen te gaan van de wereldwijd nog steeds groeiende stroom retourproducten. Thank you, Sprout, voor jullie nominatie Challenger50 2018.

Meer weten over BuyBay?

Neem contact op met Laurens!

Laurens Wijkstra

Sales & Account Director

Contact Laurens

Gerelateerd nieuws

KVK Top 100

BuyBay unaniem winnaar Next Unicorn Award 2019

In de media

“BuyBay is één van de juwelen van de Amsterdamse tech- en startupsector. BuyBay heeft met een zeer slimme innovatie de markt in retourproducten open gebroken. Sinds de start in 2014 is met intelligentie, slim en hard werken de organisatie gegroeid naar een solide en duurzaam bedrijf met mooie groeicijfers”.