BuyBay is genomineerd voor de Deloitte Technology Fast 50 award

In de media

BuyBay is wederom genomineerd voor een mooie award, de Technology Fast 50 van Deloitte! Onze omzetgroei, technologische en innovatieve karakter en grote partners hebben hierin een belangrijke rol gespeeld. Wij zijn trots op deze erkenning als snel groeiend en toonaangevend technologiebedrijf in de Benelux.

De uitreiking is op 11 oktober 2018.

https://www2.deloitte.com/nl/nl/pages/technologie-media-telecom/articles/genomineerden-technology-fast50-2018.html

Meer weten over BuyBay?

Neem contact op met Laurens!

Laurens Wijkstra

Sales & Account Director

Contact Laurens

Gerelateerd nieuws

Nominatie Challenger50 2018

In de media

En jawel: we behoren tot de vijftig meest uitdagende, innovatieve, snelstgroeiende bedrijven van Nederland. Zegt Sprout. Sprout is hét platform voor investeerders en meest belovende startups en scale-ups.

KVK Top 100

BuyBay unaniem winnaar Next Unicorn Award 2019

In de media

“BuyBay is één van de juwelen van de Amsterdamse tech- en startupsector. BuyBay heeft met een zeer slimme innovatie de markt in retourproducten open gebroken. Sinds de start in 2014 is met intelligentie, slim en hard werken de organisatie gegroeid naar een solide en duurzaam bedrijf met mooie groeicijfers”.