BuyBay is genomineerd voor de Deloitte Technology Fast 50 award

BuyBay

BuyBay is wederom genomineerd voor een mooie award, de Technology Fast 50 van Deloitte! Onze omzetgroei, technologische en innovatieve karakter en grote partners hebben hierin een belangrijke rol gespeeld. Wij zijn trots op deze erkenning als snel groeiend en toonaangevend technologiebedrijf in de Benelux.

De uitreiking is op 11 oktober 2018.

https://www2.deloitte.com/nl/nl/pages/technologie-media-telecom/articles/genomineerden-technology-fast50-2018.html

Meer weten over BuyBay?

Neem contact op met Laurens!

Laurens Wijkstra

Sales & Account Director

Contact Laurens
Wij maken gebruik van Cookies

Buybay.com gebruikt cookies en vergelijkbare technieken om het bezoeken van Buybay.com beter en persoonlijker te maken. Met cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Meer weten?