BuyBay lanceert volledig transparant partner dashboard

BuyBay

Amsterdam, 5 oktober 2017 – BuyBay heeft BuyBay Insights en BuyBay Plazas officieel gelanceerd in een nieuw partner dashboard. Dankzij deze lancering hebben partners van BuyBay nu 24 uur per dag inzicht in hun verkopen en kunnen zij desgewenst zelf bepalen hoe, waar en wanneer hun retouren worden verkocht. Op deze manier wil BuyBay haar partners volledige openheid en controle geven over de verkoop van hun retourproducten.

Teun Kraaij, Managing Director van BuyBay:  ”Met de lancering van BuyBay Insights en BuyBay Plazas maken we het niet alleen makkelijker voor onze partners om hun retouren effectief te managen, maar we zijn ook volledig transparant in de manier waarop dat gebeurt.”

Machine Learning

Met behulp van BuyBay Insights hebben partners 24 uur per dag, 7 dagen per week inzicht in de status en voortgang van hun verkopen. BuyBay Plazas biedt partners de mogelijkheid om hun eigen verkoopplannen op te stellen en gebruik te maken van het verkoopnetwerk van BuyBay. Dit kunnen zij voor ieder product individueel doen. Partners kunnen er echter ook voor kiezen om de verkoop volledig door BuyBay te laten regelen. Hier gebruikt het bedrijf naast de eigen expertise ook machine learning voor; op basis van tienduizenden verkopen en tientallen variabelen bepaalt de software van BuyBay zelf wat de beste prijs- en verkoopstrategie is.

Kraaij: “We willen zorgen voor een goede match met potentiële kopers en daarmee een optimaal rendement voor onze partners. Onze software helpt ons daar bij. Omdat we iedere dag nieuwe data binnen krijgen leren wij, maar vooral onze software, dankzij machine learning iedere dag opnieuw hoe we dat het beste kunnen doen. Hierdoor zijn we altijd up to date. De samenwerking met onze partners is daarbij essentieel. Het is ons doel om hen te ontzorgen en hun retourproblemen echt op te lossen.”

BuyBay Insights en BuyBay Plazas worden al in pilotvorm gebruikt door enkele partners en zullen de komende weken ook beschikbaar worden gemaakt voor andere partners.

Over BuyBay

In Europa worden naar schatting jaarlijks zo’n 3,5 miljard producten retour gestuurd. Eeuwig zonde en een enorme verspilling. BuyBay helpt etailers, fabrikanten en distributeurs om deze producten nieuwe waarde en een nieuwe eigenaar te geven. Zo krijgt elke retourzending een zorgvuldige check. Vervolgens zorgt slimme software voor een optimale match met kopers en voor een soepele herdistributie met een maximaal rendement voor alle partners.

Zo creërt BuyBay meerwaarde voor partners en klanten, reduceren we verspilling en maken we de wereld een stukje duurzamer.

BuyBay. A Smile in Return

Meer weten over BuyBay?

Neem contact op met Laurens!

Laurens Wijkstra

Sales & Account Director

Contact Laurens
Wij maken gebruik van Cookies

Buybay.com gebruikt cookies en vergelijkbare technieken om het bezoeken van Buybay.com beter en persoonlijker te maken. Met cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Meer weten?